Laat geen subsidiegeld liggen

Venzo houdt een voorlichtingsavond voor bewoners die subsidie kunnen krijgen voor bepaalde activiteiten. Dinsdag 16 september 2014 krijg je antwoord op vragen hoe je zoiets (financieel) kunt regelen.
“Ik zie zoveel kinderen in de buurt die niets te doen hebben in de vakantie. Ik zou zo graag iets voor ze willen doen”. “Als ik al dat vuil hier op het trottoir zie zou ik zo een paar bewoners willen mobiliseren om hier actie in te ondernemen”.
Herken je dat? Je hebt ideeën over wat je echt nodig vindt voor je buurt, over mensen die je wil helpen, of over iets creatiefs dat je met anderen wil ondernemen. Als je niet weet waar te beginnen of hoe het aan te pakken kan  Venzo helpen.

Stadsdeel Zuidoost heeft budget voor zulke activiteiten. Hiervoor hoef je geen stichting, vereniging of rechtspersoon te zijn om ervan gebruik te maken.

Venzo verbindt

Waar moet je aan voldoen, hoeveel geld kun je krijgen, wat voor verplichtingen brengt het met zich mee? Deze vragen worden allemaal beantwoord op de voorlichtingsavond van Venzo, het verbindingsplatform voor vrijwilligerswerk in Amsterdam Zuidoost.
Dinsdag 16 september 2014, 19.00 – 21.00, SouthEast Gebouw Bijlmerdreef 1289, 1103 TV Amsterdam Zuidoost.
Meld je aan voor het bijwonen van deze bijeenkomst via telefoon 020 -7601170 (ma-do 10.00 – 16.00) of via email zuidoost@venzo.co.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *