Ziggo Dome opent haar deuren

Op 24 juni gaat Ziggo Dome open voor het publiek. Ziggo Dome wil de ontmoeting tussen fans en hun idolen optimaal faciliteren. Niet de locatie zelf is belangrijk, maar het gaat om de fans en de artiest. Verschillende artiesten bestempelen de zaalgrootte als ‘intiem’ (17.000 toeschouwers!). De beleving voor het publiek zal intenser zijn, naast natuurlijk  een perfecte akoestiek, goede ‘zichtlijnen’ en gastvrijheid, aldus de eigenaar.

De unieke openingsreeks van concerten, die Ziggo Dome eerder dit jaar aankondigde, wordt afgetrapt door Marco Borsato op zondag 24 juni. Grote namen als Pearl Jam, Sting, Madonna, John Fogerty en Paul Simon zullen hem volgen in deze openingsmaand. Dit is nog maar het begin van wat Ziggo Dome de komende tijd gaat bieden.

Dit najaar bevat het programma een aantal nationale en internationale namen, zoals Bløf, George Michael, Lionel Richie, The Black Keys en Jason Mraz. Absoluut hoogtepunt wordt een optreden van wereldster Lady Gaga, die Amsterdam aandoet als onderdeel van haar ‘Born This Way Ball’ wereldtournee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *