ALV over dakrenovatie carports

Dinsdag 19 juni 2012 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de V.v.E. Carports Kantershof. De vergadering vindt plaats vanaf 20.00 uur in het recreatiegebouw te Kanterhof, nummer 389. Belangrijkste agendapunt is de stand van zaken rond de aanpak van de daklekkages door een voorgestelde dakrenovatie. Die is op de Extra Algemene Ledenvergadering van 1 maart 2012 door de leden gekozen.

De offertecommissie heeft inmiddels samen met het bestuur een gesprek gevoerd over de opdracht die zij hebben gekregen. Verder is het bestuur nog met Constructief Bouwadvies bezig om bepaalde informatie over de staat van het beton te achterhalen. Ook is een vertegenwoordiging van de VVE Carports bij de Welstandscommissie geweest waar groen licht is gegeven op de voorstellen. Wel zullen er nog enkele vergunningen moeten worden aangevraagd. Doordat er een vooroverleg is geweest moet dit geen problemen opleveren.
De keuze voor een aannemer is mede daardoor nog niet gedaan. Over de stand van zaken rondom dit project hoort u meer in de vergadering.

De agendapunten van de vergadering heeft u inmiddels in de bus gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *