Raw Food & Lifestyle Festival

Boerderij Langerlust is zondag 18 juni het decor van alweer het 5e Dutch Raw Food & Lifestyle Festival. Raw top chef Russell James geeft een kookdemonstratie waarbij hij een zinnenprikkelend gerecht gaat maken.
Naast de vele stands kunnen bezoekers deelnemen aan workshops van o.a. natuurgeneeskundige Amy Rachelle en topsportster en schrijfster Janneke van der Meulen. Je kunt meedoen aan de cacaoceremonie met muziek en dans, speeddaten Gedurende de dag zijn er optredens van verschillende muzikanten.

Proef, leer & ervaar!
Raw food wordt populairder. Steeds meer mensen zijn op zoek naar informatie en inspiratie over de voordelen van rauwe voeding, hoe je gezonder kunt leven, wat de mogelijkheden zijn en hoe dat in de praktijk werkt.
Het Dutch Raw Food & Lifestyle Festival informeert de bezoekers hierover. Ruim 50 bedrijven en pioniers presenteren hun assortiment aan pure, eerlijke en ‘plant based’ producten op de markt.

Solar Music Stage
Op een muziekpodium dat op zonne-energie werkt treden diverse nationale en internationale artiesten op. Waaronder de funk band State Music, de Arubaanse singer-songwriter Amado en de native American fluitist Wolfsheart.

Programma*
10.30 uur                         Start raw food & lifestyle markt
11.00 uur – 12.00 uur   Cacao ceremonie
13.10 uur – 14.00 uur   Lezing atleet Janneke van Der Meulen
14.00 uur – 14.50 uur   Speeddating
14.10 uur – 15.00 uur   Lezing natuurgeneeskundige Amy Rachelle
16.00 uur – 16.50 uur   Demo raw chef Russell James
19:00 uur                         Einde event

Prijs toegangskaart via de voorverkoop online ticketshop: € 10. Op de dag zelf betaal je aan de deur € 15. Een toegangspas (hele dag) voor de (hoofd)sprekerszaal kost € 10.

Locatie: Boerderij Langerlust, Provincialeweg 24, 1108 AB Amsterdam
*Actuele info vind je op de website van het festival of  op Facebook,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *