Bijeenkomst vernieuwing K-buurt

Het is zover. De vernieuwing van de projectgebied K-midden gaat weer van start. Je bent van harte uitgenodigd om op de startbijeenkomst jouw ideeën en wensen te komen delen. De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 15 juni van 17 tot 20 uur in buurthuis de Bonte Kraai. Het is een open inloop, dus geen vaste tijden. Pak je kans en doe mee!

Er komen woningen en voorzieningen bij in K-Midden, maar voor de verdere inrichting staan we voor een aantal belangrijke vragen: Wat is er nodig om een levendig centrum te maken? Waar willen we de openbare ruimte voor gebruiken? Wat is er nodig  om een sfeervol plein, of andere plekken voor ontmoeting te creëren?
Wij nodigen alle buurtbewoners uit om hierover op de startbijeenkomst mee te denken, praten en adviseren. U kunt op uw eigen moment binnenlopen en u laten informeren en uw tips, wensen en ideeën voor K-Midden in de verschillende themacorners met ons en elkaar delen. Ook laten we zien welke activiteiten we nog meer ondernemen om tot een levendige buurt  te komen.
De themacorners zijn:
  • Project en locatie
  • Woningen en programma
  • Ontmoeten en plein
  • Participatieproces en -planning

Kijk ook eens op www.participatie-kmidden.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *