ZO Sportief voor ZO’n binding

Op zaterdag 29 juni a.s. vindt in het Bijlmer Sportpark het sport- en spel evenement ZO Sportief! plaats. Woningcorporatie Ymere (initiatiefnemer) werkt daarin samen met woningcorporatie Rochdale en Stadsdeel Zuidoost. Kansrijk Zuidoost en POZO behoren ook tot de partners. Doel van dit jaarlijkse evenement is om de leefbaarheid te verbeteren en de binding die bewoners hebben met de eigen wijk te versterken.

zosportiefsportspeltoernooiHet sportevenement bestaat uit een voetbaltoernooi, een ouder – kind pannatoernooi en een meerkamp met verschillende sport- en spelactiviteiten voor de jeugd.
Ook is er een springkussen en kunnen kinderen zich laten schminken. Volwassenen kunnen meedoen met een zumba workshop of ontspannen tijdens een stoelmassage. Over het wonen in de H-buurt wordt een enquête gehouden. Ideeën die bijdragen aan de leefbaarheid in de H-buurt zijn meer dan welkom.

Het sport- en spelevenement vindt plaats op zaterdag 29 juni in het Bijlmer Sportpark van 12.00 – 17.00 uur. De organisatie is in handen van Stichting ArtFX. Deelname is gratis.

Teams kunnen zich aanmelden via zosportief@gmail.com of contact opnemen met:
Ymere Gebiedsbeheer, Herman Koers, Heesterveld 117, 06-54606011, h.koers@ymere.nl
Rochdale Wijkbeheer, Hans Weenink, Hogevecht 99, 06-23897592, hweenink@rochdale.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *