Kan een kind zonder vader?

D.A.D. (Dedicated Activated Dad) is het thema van een reeks bijeenkomsten over vaderschap voor verschillende doelgroepen. Op donderdag 27 juni 2013 van 17.00 – 19.00 uur gaan Nederlandstalige volwassenen in het CEC-gebouw met elkaar in gesprek over: Wat zijn de rechten en plichten? Hoe kan ik het contact met mijn vader verbeteren? Ik wil (weer) contact met mijn kind: wat kan ik doen? Wat is de rol van de moeder hierbij?

imageProfessionals als de heer Tromp van het Vader Kind Centrum, medewerkers van de Schoolpoli, Profor delen hun kennis over dit onderwerp. De heer Jens van Tricht als specialist op het gebied van mannenemancipatie informeert en beantwoordt vragen. Ook de inbreng van de aanwezigen is meer dan welkom.

TakeCare, Kansrijk Zuidoost, Checkpoint ZO, Hi5 en IZI Solutions werken samen voor dit project. De bijeenkomst is op de 2e etage van het CEC-gebouw, Bijlmerdreef 1289, 1102 AC Amsterdam (tegenover station Ganzenhoef).

Tijdens de bijeenkomst is er entertainment door de Pentecost Revival Youth Connection. Daarnaast wordt er een heerlijke (halal en vegetarische) maaltijd verzorgd door Cynthia’s catering.

Kom ook met uw kennissen en familie. Meer informatie en/of vragen? Neem contact op met Carmen Hogenelst, 020 3141038 of c.hogenelst@zuidoost.amsterdam.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *