ZO! Jazz Lounge in NoLimit

Jazz is weer terug in Zuidoost. Naast de maandelijkse jazzmiddagen in het Bijlmer Parktheater is NoLIMIT bij Ganzenhoef één keer in de maand de plek waar jazzliefhebbers hun hart kunnen ophalen. De aftrap van ZO! Jazz Lounge is op vrijdag 21 augustus. Iedereen die wil genieten van een lekker drankje, goede muziek en fijn gezelschap is welkom. Met elke maand een ander thema en andere vocalisten heb je gegarandeerd een verrassend avondje uit.

Initiatiefneemster en host van de avond is zangeres Graziëlla Hunsel Rivero. Graziëlla is onder andere bekend van The Grand Ladies of Jazz en The Voice of Holland. Onlangs heeft zij haar nieuwste single Just me uitgebracht. Zij is zelf Zuidoostbewoonster in hart en nieren en is dan ook ontzettend blij dat jazz weer terug is in haar stadsdeel.
Smooth jazz
Het thema is Smooth Jazz en vocalisten Rebekka Ling en Roeselien Wekker zijn de sterren van de avond. Rebekka is begonnen als backing vocaliste voor o.a. Berget Lewis, Bo Saris en Ruth Jacott. Haar debuutalbum Travel Light kwam uit in 2012 was zo succesvol dat het ook is uitgebracht in Japan. Roeselien stond al vanaf zeer jonge leeftijd op de planken als zangeres, danseres en actrice. Zij heeft in bekende musicals als A Chorus Line, Copacabana, The Wiz en Love Me Tender gespeeld. Crossovers van Jazz, Soul, Latin en Reggae zijn helemaal haar ding.
Entree slechts 5.- Tijdstip: van 18.00 uur tot 22.00 uur
Op 20 september is Bijlmer Jazz in het Bijlmer Parktheater met drummer Eddy Veldman.

Eén reactie op “ZO! Jazz Lounge in NoLimit”

  1. Prachtig deze connectie! Bedankt Kantershof en wij zien uit naar jullie komst op 21 augustus bij de eerste Zojazz lounge in No LImit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *