Yoga met sapjes in Southeast

Zuidoost heeft er een nieuwe voorziening bij: een koffie- en sapjesbar (met lekkere hapjes) annex Hot Yoga Studio. Het is gevestigd in Southeast (Bijlmerdreef 1215, tegenover Gouden Leeuw), toegankelijk vanaf de straat en vanuit het gebouw zelf. De bar is een grote L-vormige ruimte met een leestafel, barkrukken en diverse zitjes. De ruimten werden zaterdag 21 maart onder grote belangstelling geopend. Ongeveer 16 deelnemers maakten gebruik van een gratis proefles hot yoga. Buurtbewoners leken de weg naar de nieuwe studio nog niet in groten getale te hebben gevonden.

Hot
Achter de bar is de nieuwe grote yogastudio (aan de binnenplaats). Het is er 40 graden, hot dus! Volgens de website zijn er elke dag lessen om 09.30 uur en 18.00 uur, ook op zondag. Wat de tarieven zijn en welke docenten lessen verzorgen, wordt helaas niet vermeld. Een menukaart of folder van de studio was nog niet beschikbaar. De openingstijden van de bar zijn nog niet bekend en of deze dezelfde zijn als van de yogastudio of Southeast. Stuur voor meer informatie een mail naar: info@southeast.nl. Kijk verder op deze website.

Momenteel is er in de bar werk te zien van Iris Depassé (1968). Zij maakt kleurrijke en abstracte schilderijen, vaak met gemengde technieken en  foto’s die er uitzien als abstracte schilderijen.

[nggallery id=109]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *