Wie verdient Oorkonde van Verdienste?

De Oorkonde van Verdienste is een waardering- en aanmoedigingsonderscheiding voor bijzondere initiatieven. De oorkonde wordt uitgereikt aan mensen of organisaties die intensief hebben samengewerkt om een (vrijwilligers)project tot stand te brengen. Dat project moet een positieve bijdrage leveren aan de samenleving van Zuidoost of ten goede komen aan bepaalde groepen bewoners. Een voorbeeld voor anderen dus.

Oorkonde v verdiensteHeeft u een kandidaat in gedachten? Beschrijf in maximaal 200 woorden waarom die persoon of organisatie een oorkonde verdient. Het dagelijks bestuur maakt een keuze uit de voorgedragen kandidaten.

Aanmelden kan tot en met 12 december 2013 via e-mail: communicatie@zuidoost.amsterdam.nl ovv oorkonde Nieuwjaarsreceptie 2014 of per brief aan stadsdeel Zuidoost, afdeling Communicatie/ oorkonde, postbus 12491, 1100 AL Amsterdam.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie 2013 van Stadsdeel Zuidoost kreeg Jan Verhoef voor het Zomerfestival de oorkonde. Marco de Souza en Evert Vrijenhoek werden onderscheiden voor het Leerorkest Zuidoost.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *