Grootse viering Sint Maarten

St maarten nuon Nuon steekt veel energie in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo organiseerde de onderneming samen met basisschool De Polsstok een grootse Sint Maarten optocht met 500 kinderen. Nuon verzorgde de speciale lampionnen en een heuse ‘sing-along’ bij een reuzenlampion op het plein voor haar kersverse hoofdkantoor op Hoekenrode in Amsterdam Zuidoost. Op Kantershof kwamen dit jaar maar weinig kinderen langs de deuren.

Nuon verhuist in het laatste weekend van november 2013 zo’n 2.100 medewerkers naar haar nieuwe hoofdkantoor op Hoekenrode. Om dat te vierenen en op een bijzondere manier kennis te maken met haar nieuwe buren, omarmt Nuon het feest van Sint Maarten.

‘Samen met onze nieuwe buren het feest van Sint Maarten vieren, past perfect bij onze maatschappelijke betrokkenheid en de wens om een steentje bij te dragen aan de omgeving. Bovendien ligt het letterlijk verspreiden van licht en warmte zo dicht bij wat we eigenlijk elke dag doen, dat we het geweldig vinden om op deze gezellige manier kennis te maken met onze nieuwe werkomgeving.
Als iedereen het leuk vindt, kunnen we het misschien zelfs wel vaker doen. We blijven tenslotte nog heel lang buren’, weet directielid Peter Smink van Nuon.

‘Dit is voor onze school een mooie start voor de samenwerking met Nuon voor de toekomst. We zijn al een hele week bezig geweest met de kinderen en dat was al een feest. We hebben de lampionnen geknutseld en liedjes geoefend. Het is ook heel leuk om te zien hoe de kinderen hiermee bezig zijn geweest in de verschillende klassen’. Aldus BartJan Commissaris, directeur van de Polsstok.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *