Weer kringloopwinkel in Diemen

In Diemen was tot vorig jaar juni een kringloopwinkel van Pantar gevestigd. De winkel raakte in die grote organisatie ondergesneeuwd. Nu de kringlooptak is losgeweekt en onder de paraplu valt van Rataplan kunnen de personeelsleden aanhaken bij de (succes)formule van die organisatie. De werknemers zijn nog steeds in dienst van Pantar, maar door hun detachering voelen ze zich steeds meer betrokken bij Rataplan.

Vazen

Banen creëren en behouden voor mensen waarvoor een reguliere baan om welke reden ook een stap te hoog is; daar staat Rataplan voor. Bovendien wil de politiek wet & regelgeving aanpassen, waardoor Rataplan door diverse SW-bedrijven is benaderd om samen te werken. Met een aantal ervan (waaronder Pantar) is Rataplan een samenwerking aangegaan. Tot de missie van Rataplan behoort ook het bevorderen van hergebruik en een bedrijfsvoering zonder winstoogmerk.

Bijzondere jurkenDe kringloopzaken in Amsterdam en Diemen zijn of worden helemaal getransformeerd naar de huisstijl van het nieuwe moederbedrijf uit Schagen. Er is veel verbeterd en… op de website vind je regelmatig acties en aanbiedingen. In Diemen vind je ook een aantal bijzondere jurken.

Vanuit Amsterdam Zuidoost is de dichtstbijzijnde Rataplan kringloopwinkel in Diemen, Weesperstraat 118, 0800-Rataplan (020 72827526), diemen@rataplan.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *