Misdaad? Bel M!

Op woensdag 12 december is er een presentatie over de werkwijze van de stichting BEL M. De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.00 uur en is in Buurthuis Bonte Kraai, Kraaiennest 68.

Ogen en oren in de buurt
Als buurtbewoner weet u vaak heel goed wat er moet gebeuren om de veiligheid in uw buurt te vergroten. In veel gevallen weet u wie voor overlast zorgt of dingen doet die niet zijn toegestaan. Wanneer u deze informatie of vermoedens tijdig aan de politie doorgeeft kan in veel gevallen erger worden voorkomen. Wanneer bewoners bang zijn voor de gevolgen van hun melding bij de politie bestaat de mogelijkheid dit anoniem te doen. BEL M is een zelfstandige organisatie en geen onderdeel van de politie. De stichting geeft uw tips anoniem door aan de politie.

Presentatie
Met de presentatie wil BEL M meer bekendheid geven aan deze anonieme manier van het melden van misdrijven. Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van deze tiplijn leidt tot een aanzienlijke verbetering van de veiligheid. Deze avond zullen ook vertegenwoordigers van het opbouwwerk POZO, het stadsdeel en de politie aanwezig zijn. Zij zullen uw vragen proberen te beantwoorden. Dus, bij onraad bel: 0800 – 7000!

Meer informatie
Heeft u vragen over deze brief of de bijeenkomst? Neem dan contact op met POZO-medewerker David Bastiaans: 06-21882236 of mail: d.bastiaans@bagroep.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *