Warenhuis met flexplekken

Op woensdag 27 maart opent Het Warenhuis zijn deuren in Zuidoost met kantoorunits voor tijdelijke en permanente werkplekken. Het is gevestigd op Frankamaheerd 2, het voormalig hoofdkantoor van de HEMA en de Bijenkorf.

Ideaal voor die ondernemer, die gelijk aan de slag wil: Plug & Play. Je kunt bij Het Warenhuis je eigen kantoor huren in verschillende maten; small, medium, large en extra large. Er zijn er in totaal meer dan zestig. De bedrijven en de ondernemers in Het Warenhuis zijn zeer verschillend van aard. De grootte van de bedrijven varieert van ‘zelfstandig professionals’ (ZP-ers) tot kleinschalige bedrijven met tien-plus medewerkers.

Hoe lang? Je kunt vanaf een maand een kamer huren, maar ook voor vijf jaar. Langer biedt direct voordeel en korter wordt iets duurder. Een halve dag kan ook. Het concept is simpell, je betaalt een vastgestelde maandprijs afhankelijk van verblijfsduur en type kamer (S, M, L, XL). De prijs is inclusief voorzieningen als regulier internet, energiekosten, 24/7 persoonlijke toegang, postontvangst en gastheerschap. Zaken als inrichting en diensten zoals een boodschappenservice kun je door een menu afnemen.

Bekijk hier de site voor meer informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *