Vrolijke tocht op ‘verjaardag’ K-buurt

Een zonovergoten gezamenlijke 1104 dag was het, op 11 april natuurlijk. Allerlei ‘helden’van de K-buurt werden met een lintje omhangen (waaronder de redactie van deze website). Vanaf het warm kloppende hart van de Kbuurt, Klieverink 73, vertrok een geïnteresseerd gezelschap de buurt rond.

Via de moskee naar Koornhorst (haakclub) en daar de Kringloopwinkel Tweedekansenmeer en door naar Kruitberg. Daar werden we bijgepraat over Eten voor ouderen zonder budget en mochten ons vergapen in fotostudio Mooren. Vervolgens een MeetnGreet met RapLegend van SBMG en door naar Kolfschotenstraat LekkereToet, Weggeefwinkel en Kortvoorkanjers. Toen naar Simud/Wijkcentrum Kormelink waar heel pientere toehoorders ook het woord voerden. In Kikkenstein is gewoon teveel om op te noemen, blokfluitlessen, cirkel van Harmonie en Koffie-club en Salon en veeeel meer. Daarna naar de moestuin Kleiburg , burenhuis van buren en Kleiklooster.
Overal lieten we een smorgasboard van ”bedankjes van de buurt” achter… Kijk voor een uitgebreide reportage met foto’s op de Facebookpagina van HartvoordeK-buurt.

Samensterk SamenKbuurt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *