Ontdek jouw kunststreken!

In de meivakantie organiseert de OBA (Openbare bibliotheek Amsterdam) een kunstschilderworkshop voor kinderen van 8-12 jaar: Ontdek jouw kunststreken!
In Amsterdam Zuidoost kun je in twee vestigingen terecht. De workshop is gratis, maar er zijn 20 plekken per vestiging en vol=vol. Inschrijven via de balie van de betreffende bibliotheek, telefoon of email van de vestiging. Contactgegevens verderop in dit item.

  • zaterdag 12 mei    11:00-12:30 OBA Bijlmerplein
  • zaterdag 12 mei   15:00-16:30 OBA Reigersbos

Over de kunstschilderworkshop
In deze kinderkunstworkshop ontdekken de kinderen samen met Ceciel de Bie en Reinoud Leenen je eigen kunststreken, gebaseerd op hun boek: Ontdek jouw eigen kunststreken! met zevenHollandse meesters.

Als je van licht en mooie kleuren houdt, dan is het een goed idee om te gaan schilderen. Daar kun je plezier aan beleven en veel van opsteken.
Je gaat aan de slag naar aanleiding van twee meesterwerken van een Hollandse meester. Deze schilders zijn trouwens niet de eersten de beste! Ze hebben heel wat kunststreken uitgehaald. Je krijgt schildertips over welke kwast je het beste kunt gebruiken, hoe je een schilderij opbouwt of hoe je kleuren mengt.
Door te doen leer je veel van de meester en ontdek je je eigen kunststreek!

 

OBA Bijlmerplein
Bijlmerplein 393,  tel. 020 6979916 of e-mail bijlmerplein@oba.nl

OBA Reigersbos
Rossumplein 1,  tel. 020 6965723 of e-mail reigersbos@oba.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *