Volg een cursus presentatievaardigheden

Venzo organiseert een 3-delige cursus ‘Presentatievaardigheden’. Samen met Ton Hoebe van het Netwerk Gepensioneerde Professionals Nederland (NGPN) slaat Venzo de handen ineen om op zaterdag 10, 17 en 24 november 2018 deze cursus te geven, van 10:00 tot 14:00 in het ROC van Amsterdam MBO College Zuidoost.

Of het nou beroepsmatig, vrijwillig of anderszins is, in verschillende situaties kan je te maken krijgen met het moeten presenteren. Dit kan voor individuen zijn, voor kleine of voor grote groepen. De manier van presenteren is van grote invloed op hoe jouw boodschap wordt ontvangen. Tijdens deze cursus werk je onder het motto ‘expressiever en gemakkelijker spreken’ aan jouw manier van presenteren, om zo overtuigend mogelijk over te kunnen komen bij jouw publiek. Je krijgt informatie aangereikt over de invloed van verbale en non-verbale communicatie, je krijgt tips aangereikt ter verbetering van jouw manier van spreken en er wordt mee geoefend in een eindopdracht: het geven van een presentatie.

Wellicht is deze cursus wat voor jou of voor iemand uit jouw omgeving. Er zijn nog plaatsen beschikbaar!

Kijk voor meer informatie over deze workshop en de aanmeldingsmogelijkheden op https://burgeracademie.nu/product/presentatievaardigheden-november-2018/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *