Verkorte route naar Gaasperpark

NIEUW PAD.  Met het definitief afsluiten van het tunneltje van Kantershof naar de Gaasperplas/Gaasperpark zijn de alternatieve routes via de Kromwijkdreef en langs de Provinciale weg. De laatste verbinding loopt nu nog met een grote ‘haak’ via het Kantershofpad langs de Provincialeweg onder het viaduct over de Gaasp door richting park en plas.  Het Stadsdeel had als extra alternatief een verkorte verbinding toegezegd.

pad_bijlmerweide400De werkzaamheden voor het pad zijn inmiddels begonnen. Binnenkort ligt aan het einde van de Bijlmerweide een pad direct naar het viaduct. Wandelaars, al dan niet met honden, rolstoelers en anderen hebben dan hoegenaamd geen last meer van langsrijdende brommers, scooters en fietsen.

2 reacties op “Verkorte route naar Gaasperpark”

  1. En er is nog een korte route naar de Gaasperplas, al kom je dan uit bij het station van de Gaasperplas….via kantershof loop je richting laag kouwenoord, blijf naast het water lopen, stukje gras en dan links het viaduct onder door!

  2. Ja een leuke verkorte route: de basis is aangelegd en nu staat er een hek voor. Ook is heel het pad tussen het fietspad en het nieuwe pad nu een berglandschap van asfalt geworden door de zware voertuigen. Schieten we dus nu nog niet zoveel mee op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *