Documentaire in Alzheimer Trefpunt

Op donderdag 14 januari wordt in het Alzheimer Trefpunt in het Evean Henriette Roland Holsthuis de documentaire ‘Uitgetekend’ vertoond. Het is een documentaire over het ziekteverloop van de dementerende Texelse cartoonist Antoon Goes.

Deze film is gemaakt door filmmakers Margreet Berndsen-Stam en John Smit en maakt op integere en ontroerende wijze duidelijk wat dementie in de loop der tijd met een mens kan doen en toont tegelijkertijd de ingrijpende, emotionele gevolgen voor de familie. Deze 45 minuten durende film wordt door Alzheimer Nederland geprezen.

Na de pauze is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen en het onderling uitwisselen van ervaringen. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar en bent u van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond  21.30 uur.

De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Alzheimer Trefpunt (v/h Café) Amsterdam-ZO is een informatieve ontmoetingsplaats voor zowel mensen met dementie, hun partners, familieleden, mantelzorgers als ook professionals en andere belangstellenden.

Het vindt m.u.v. januari en december (2de donderdag) iedere 1e donderdag van de maand plaats in  de Henriëttezaal van Evean Henriette Roland Holst, Kortvoort 100, 1104 NB  Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *