UBUNTU WINTER FESTIVAL

Om het nieuwe jaar in te luiden organiseert Ubuntu Stadstuin een festival voor gezondheid en geluk in 2018. Speciaal voor deze gelegenheid is er een mongoolse yurt opgezet waarin de workshops gehouden zullen worden. Deze yurt wordt verwarmd met een houtkachel, hij staat in de tuin aan de Meibergdreef, naast het metrostation Holendrecht, tegenover het AMC.

Het Ubuntu Winter Festival
Ubuntu Stadstuin presenteert een reeks workshops voor jong en oud, gehouden in een Mongoolse nomadentent die in de tuin aan de Meibergdreef naast station Holendrecht, tegenover het AMC, is neergezet. Van 1 t/m 7 januari is er elke dag om 10.30 uur een kinderworkshop, en uiteraard ook voor volwassenen zie de Facebook-pagina van Ubuntu Stadsdtuin!

Ubuntu Café is dagelijks open van 10.00-19.00u, met warme hapjes en drankjes!
Alle workshops zijn gratis, met de mogelijkheid van een vrijwillige bijdrage, wijzigingen voorbehouden.
Maximaal 10-15 deelnemers per workshop. Kom op tijd, want vol=vol!

 

Maandag 1 januari is om 15.00 uur de Opening! Bekend van BimRay en nu live in Ubuntu Stadstuin: gospelkoor de Wazzup Singers! Met Colins Ouma, een weergaloze vuurspuger.

Wat is de Ubuntu Stadstuin?
Ubuntu Stadstuin is sinds april 2016 een plek waar stadslandbouw en ondernemerschap hand in hand gaan. De tuin biedt inspiratie voor inwoners van Zuidoost als het gaat om gezond leven en eten. Ondernemers bieden er hun diensten in coöperatief verband aan. Ieder met zijn eigen doel en verantwoordelijkheid, maar met een gemeenschappelijk doel om bij te dragen aan een bloeiende lokale samenleving en een gezond Zuidoost. De tuin maakt in 2018 een nieuwe start langs het tracé van de Gaasperdammertunnel. Met dit Festival vieren we het afscheid van de pioniersplek, per 1 maart 2018.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *