Treasure Games bij Gaasperplas

Op zondag 18 mei worden bij Ballorig aan de Gaasperplas The treasure games georganiseerd. Deelnemers kunnen met een speciale smartphone-app en coördinaten die ze krijgen op zoek naar een grote schat. Hoofdprijs is een rondvlucht voor drie personen boven Noord-Holland.

Zonder mobieltje ben je nergens. Want daarop staat de gratis app waarmee je op jacht gaat naar een grote schat in vijf recreatiegebieden in Noord-Holland. Op zondag 18 mei om 12.00 uur precies worden de coördinaten vrijgegeven en kan de simultaanjacht beginnen. Iedereen mag meedoen. Er zijn maar liefst vijf hoofdprijzen: in elk recreatiegebied ligt een goed verstopt vliegticket voor een rondvlucht boven de mooiste provincie van Nederland. Daarnaast stellen de ondernemers in de gebieden ook aantrekkelijke prijzen beschikbaar.

Hoe werkt het?
Download de app (zie verderop) en meld je uiterlijk om 11.30 uur bij één van de verzamelpunten. Met de app (geocaching), ga je lopend op zoek naar de schat. In een gebied van ca 100 m2, zijn verschillende containers verstopt: golfballetjes, oude blikjes, nepboomstammen, verzin het maar. Hierin zitten prachtige prijzen én, per recreatiegebied, een geweldige hoofdprijs: een rondvlucht voor drie personen boven Noord-Holland. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Met een mix van technologie, handigheid, doorzettingsvermogen en een snufje mazzel, vind je binnen een straal van twee kilometer hopelijk waar je naar op zoek bent. Je smartphone wijst de weg, dus zorg dat je die én jezelf goed oplaadt.

Let op: deze coördinaten worden maar één keer vrijgegeven. Naar verwachting ben je binnen een uur op de plek waar je zijn moet. Tip: als je thuis oefent met de app ben jij misschien wel als eerste bij de schat.

Aanmelden
Op de dag zelf om 11.30 uur. Klik HIER voor de instructies voor het downloaden en gebruiken van de app voor Iphone, en HIER voor android toestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *