Shoppen op open dag Kleiburg

Op zaterdag 10 mei komt het tweedehandskledingconcept C4CVintage met een selectie vintage & fashion naar de open dag in De Flat. Er is ook nieuwe mode en verkoop van voorraad. De Open dag is van 12.00 tot 17.00 uur.

Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvol evenement, met dj’s, modeshows en lekkere hapjes en drankjes. De C4CVintage Fair vindt vaak op leuke en verassende locaties plaats. Eerdere edities waren in een leegstaand bordeel, in de TunFun tunnel en Theater De Krakeling. De laatste twee jaar is deze grote vintage- en fashionmarkt (vintage-, gebruikte- en nieuwe kleding) neergestreken in Club TrouwAmsterdam. Het concept is C4C is simpel: vintage gecombineerd met high-end fashion shoppen zonder dat het pijn doet aan de portemonnee.

Fase 1, 2 en 3
Uiteraard kun je tijdens deze open dag ook kijken in fase 1; het reeds gerenoveerde deel van De Flat. Je kunt zien hoe de casco klushuizen worden gerenoveerd en opgeleverd, hoe de entree en de gemeenschappelijke ruimtes eruit zien en hoe de woon-werkruimtes op de begane grond worden. Kortom; je ziet hoe De Flat er straks uitziet als hij gerenoveerd is.
Meer weten? Tijdens de open dagen ontvang je alle informatie over klussen, financiering van je klushuis, de omgeving en alles wat je verder wilt weten. Ook zijn er kopers uit fase 1 op de open dag. Zij kochten voor jou al een klushuis in De Flat. Zij vertellen je van A tot Z hoe het kopen van een klushuis in z’n werk gaat.

Optie nemen in fase 3 Tijdens de open dag kun je een optie nemen op het klushuis van jouw voorkeur. Wil je niet wachten tot de open dag, neem dan contact op met de makelaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *