Steun oprichting OSB Leerorkest Zuidoost

De Open Schoolgemeenschap Bijlmer heeft samen met Muziekcentrum Zuidoost het initiatief genomen voor de oprichting van het OSB Leerorkest Zuidoost voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Klik hier voor de video.

Samen muziek maken verbroedert, het verbreedt de horizon en is een culturele verrijking. Muziek is een universele taal die mensen verbindt. In Amsterdam Zuidoost houden kinderen uit verschillende achtergronden en culturen van muziek: van rap tot soul, van rhythm and blues tot klassiek.

Kinderen op de basisschool doen al mee aan het symfonisch leerorkest. Het OSB Leerorkest Zuidoost moest er dus wel komen! Iedereen die in Zuidoost op school zit of woont en tussen de 12 en 18 jaar oud is, een akoestisch instrument wil leren bespelen en in een orkest wil optreden, kan zich vanaf september opgeven.

Geef kinderen in Zuidoost een kans om de inspirerende wereld van de klassiek muziek te ontdekken. Kijk op voordekunst.nl om ook een bedrag te doneren. Inmiddels is al meer dan de helft van het geld binnen om te kunnen starten.

Het uitgebreide verhaal en alle filmpjes bekijk je op zuidoost.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *