Program met muziek BijlmerBios

Welke films er draaien tijdens de BijlmerBios aanstaande weekeinde is bekend! Voordat de films beginnen om 21:00 uur zijn er om 20:45 diverse korte optredens met op vrijdag hip-hop van Raoul Dret Kluivert (Dret & Krulle), op zaterdag poetry van Kno’ledge Cesare en op zondag jazz van saxofoniste Sanne Landvreugd.

Op vrijdag 21 augustus begint de bios met ‘Trash’, die zich afspeelt op een Braziliaanse vuilnisbelt. Zo is ‘Trash’ al omschreven. Dat is niet zo gek, ook dit is een geromantiseerde avonturenfilm over jongens uit een sloppenwijk die tegen een berg geld aanlopen…

Op zaterdag 22 augustus de film ‘Selma’, een warmbloedige, aangrijpende en zelfs komische film -met een fantastisch spelende David Oyelowo als King-, die de strijd van de Amerikaanse burgerrechtenbeweging volledig recht doet.
Op zondag 23 augustus…Heb je genoten van ‘Intouchables’ zorg dan dat je ZONDAG 23 AUGUSTUS vanaf 21:00 uur aanwezig bent bij Bijlmerbios. Dan draait de film ‘Samba’. Een film met een actueel thema , maar ook een comedy en love story. Samba (gespeeld door Omar Sy) is een immigrant uit Senegal. Hij werkt al tien jaar in Frankrijk, maar krijgt nog steeds de rotklusjes. Zijn gevoel voor humor maakt zijn dagen draaglijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *