Gaasperpark deels dicht

Gaasperparkdicht400Amsterdam Open Air moet in het weekend van 8 en 9 juni als voorgaande jaren een zonovergoten evenement worden in het Gaasperpark. Frequente bezoekers aan het park en de Gaasperplas kunnen er niet omheen, of, liever gezegd, moeten er nu al omheen. De afzettingen staan er al, de tenten met de podia worden opgebouwd.

Voor de liefhebbers is er een bomvol programma. Het uitgebreide muzikale, culinaire en culturele programma is dit jaar uitgebreid met een speels programma op de Gaaspercamping.

Het festival biedt vertier voor liefhebbers van house, tech house, deep house, techno, disco, hiphop en electro. Aanstormende talenten en bekende acts uit al deze muziekstijlen nemen de bezoekers mee op een groots avontuur door het Amsterdamse nachtleven.

Voor omwonenden is het afwachten uit welke hoek de wind waait. En wat het zwerfvuil betreft, hopelijk is het het Gaasperpark na komende weekend weer net zo schoon als daarvoor. Vorig jaar is dat voor het eerst gebeurd met de inzet van festivalgangers/vrijwilligers uit met name Amsterdam Zuidoost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *