Op 1 november Halloweenfeest op Bijlmerweide

Ben jij op zoek naar spanning, en wil jij ook genieten van een vrolijk griezelige dag, kom dan naar kinderboerderij De Bijlmerweide. De boerderij is op zondag 1 november van 13.00 tot 16.00 uur omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren. Een middag vol spanning en vermaak voor kinderen die nergens bang voor zijn. Ontmoet vriendelijke heksen en tovenaars. Zij beweren dat zij tussen de heksensoep leuke presentjes brouwen… durf jij je hand in de dampende pan te steken?

Als jij er voor zorgt dat de heksen niet weg kunnen vliegen, nodigen ze je waarschijnlijk uit voor een heerlijk kopje groene thee met oranje spinrag, maar echt lang stil zitten kun je niet…. De spoken moeten worden terug gejaagd in hun spookslot en de gruwels moeten worden gevangen voordat ze enge dingen met je gaan doen.

Voordat je de dag ontspannen kunt beëindigen in de huifkar, moet je je eerst door het griezelbos wagen. Door de opdrachten onderweg goed te beantwoorden op de achterkant van je deelnamekaart, krijg je toegang tot de huifkar, maar pas op dat je niet door de bewoners wordt gegrepen want zij houden niet van bezoek in hun bos!

Een deelnamekaart is op de dag zelf te verkrijgen tussen 13.00 en 15.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *