Natuurwerkdag bij De Ruige Hof

Op zaterdag 7 november wordt er weer een Landelijke Natuurwerkdag georganiseerd door alle Landschapsverenigingen in Nederland. En zoals ieder jaar zal natuurvereniging de Ruige Hof van de partij zijn. Met uw hulp wordt deze dag een groot succes!

Komt u de natuur in uw eigen buurt een handje helpen? We gaan werken op natuurterrein Klarenbeek aan de Abcouderstraatweg 77: maaisel afruimen van de voormalige schapenweide, sloten uitbaggeren, stoer zaag- en snoeiwerk in de essensingel. Daarnaast zullen we ook nog zorgen voor wat lichtere karweitjes. Het werk is vooral geschikt voor volwassenen en oudere kinderen, maar jongere kinderen kunt u gerust meenemen.

Gestart wordt om 10.00 uur met koffie en uitleg over het werk bij het Tuinhuis van de Ruige Hof. Rond 12.30 uur is er een pauze en daarna wordt werken doorgewerkt tot ongeveer 15.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd om de hele dag mee te helpen, maar als u een halve dag of een aantal uren mee kunt doen is dat ook prima. Gereedschap, goede begeleiding en warme soep in de pauze zullen geregeld worden. Neemt u zelf stevige schoenen, warme (regen)kleding en brood mee?

Het is in verband met de hoeveelheid soep en gereedschap handig als u zich aanmeldt via de landelijke website www.natuurwerkdag.nl of via post@deruigehof.nl

De Ruige Hof is momenteel niet rechtstreeks via de weg te bereiken, maar over het schelpenpad evenwijdig aan de Abcouderstraatweg (ingang tegenover de parkeerplaats van golfbaan de Hoge Dijk).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *