Ontwikkelovereenkomst bouw Driemond

OndertekeningDeKernDriemondIn Driemond, het ‘echte’ dorpse deel van Amsterdam Zuidoost, bouwt woningstichting Eigen Haard 24 huurappartementen.
Op donderdag 21 maart  is een ontwikkelovereenkomst hiervoor getekend door Emile Jaensch (R), portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling, en Jan van den Berg Jeths (L), bestuurder Eigen Haard (foto: George Maas).
Op de plaats waar tot vorig jaar een basisschool en een gymzaal stonden, zal begin 2014 appartementencomplex ‘De Kern’ verrijzen. De Kern maakt onderdeel uit van drie grote bouwprojecten in Driemond, waaronder ook het sport- en activiteitencentrum MatchZO en de ‘Droomzone Driemond’.

Emile Jaensch, portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling, is blij met de ontwikkeling: “In Zuidoost blijven we bouwen. Een mooi feit in een tijd dat corporaties juist een sterk terugtrekkende beweging maken. Eigen Haard toont zich hiermee een uitzondering op de regel. Een daadkrachtige corporatie met een duidelijke visie, die anticyclisch durft te investeren in woningbouw.”

Lees meer op de site van Stadsdeel Zuidoost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *