Ondernemers Overleg Kantershof: OOK!

Ben je ook ondernemer/zzp-er in Kantershof en omgeving? Doe mee met het Ondernemers Overleg Kanterhof: OOK! Doe OOK mee! Het groeiend aantal bezoekers van de lokale website www.Kantershofenzo.nl en de gelijknamige Facebookpagina bewijzen dat dit initiatief van Kantershofbewoners in een behoefte voorziet. Tijd voor een uitbreiding: een speciale plek voor lokale ondernemers en klanten.

Wil je als ondernemer bekender worden in de eigen buurt? Af en toe overleggen met collega-ondernemers/zzp-ers? Krachten bundelen? Sluit je aan bij OOK! Het levert duurzame contacten op en je gunt elkaar opdrachten. Bovendien: samen weet je meer. Help ook om de lokale economie te stimuleren. Laat euro’s rollen in de buurt…

Klanten
Op zoek naar een goede boekhouder, thuiskapster, beautysalon of fotograaf? Een cateringbedrijfje of aannemer? Ondernemers zijn ook klanten!Lokale ondernemers horen een vaste plaats te hebben in de buurt met de bijbehorende goodwill. En mensen zijn niet altijd op zoek naar de laagste prijs. Geef ze een reden om eventueel iets meer voor minder tastbare kwaliteit te betalen. Een reden voor de gunfactor.

Hoe?
De redacteuren van www.kantershofenZO.nl publiceren een lijst (database) op basis van iemands business. Zorg dat je expertise lokaal bekend wordt. En lever aanbevelingen van klanten! Collega-ondernemers en buurtbewoners kunnen daar gebruik van maken. Geef je op voor deze lijst! Voor een aantrekkelijk tarief kun je adverteren op de site (met link naar de eigen website of Facebook) al dan niet in combinatie met redactionele aandacht.

Kennismakingsbijeenkomst
Om te beginnen is er een start up-bijeenkomst: even kennis maken, gegevens uitwisselen. De bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor zzp-ers en andere kleine bedrijven uit Kantershof, de Kantershofstraat en Koornhorst in Amsterdam Zuidoost.

Deze bijeenkomst vindt binnenkort plaats op een aantrekkelijke locatie in de buurt. Een lokale ondernemer komt vertellen over zijn of haar initiatief. Andere onderwerpen in de toekomst kunnen zijn: subsidies, belastingen, het stadsdeel als opdrachtgever. Draag onderwerpen aan!

Geïnteresseerd? Meld je aan via OOK@kantershofenzo.nl, Je krijgt dan bericht over datum, tijd en locatie. Geef meteen aan wat je business is en neem naar de bijeenkomst visitekaartjes mee!

OOK! Overleg Ondernemers Kantershof (en omgeving) Harrie Jansema/Liesbeth Vermeulen 06 3089 1794 / 06 28 26 77 01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *