Nieuwjaarsreceptie Stadsdeel ZO

Het Dagelijks Bestuur en stadsdeelvoorzitter Herrema begroetten de aanwezigen. Daarbij werd een welkomstdrankje geserveerd. De Nieuwjaarsreceptie van het stadsdeel was bescheiden; bier, fris en wijn en later enkele eenvoudige hapjes. In zijn toespraak liet Tjeerd Herrema het afgelopen jaar passeren en keek vooruit naar het moment in 2014 waarop de deelraden zullen verdwijnen.
Uit het bidboek dat voor de Floriade is gemaakt – in 2022 in Almere – zouden nog elementen kunnen worden gerealiseerd in  Amsterdam Zuidoost. Bijvoorbeeld de kas die op het tunneldak van de Gaasperdammerweg kan worden gebouwd.
Twee Oorkondes van Verdienste werden uitgereikt: een aan bewoner Jan Verhoef en een aan Evert Vrijenhoek, regiomanager van Corio Nederland. Herrema stelde ook Miss Charme en de nieuwe secretaris van het Dagelijks Bestuur aan de aanwezigen voor.
Tot slot was er een optreden van Velorisa Yorks, inwoonster van Amsterdam Zuidoost en danseres, maar vooral bekend als zangeres bij The Voice of Holland.

[nggallery id=28]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *