Nachtwerkzaamheden Kantershof

Van donderdag 1 tot en met zaterdag 3 februari asfalteert IXAS de inritten van de noordelijke tunnelbuizen en verleggen en asfalteren ze afrit 1 S113 Kromwijkdreef naar de noordelijke brug over de Gaasp en worden bouwketen verwijderd.
Voor werkzaamheden sluiten de bouwers de afrit een etmaal af voor het verkeer. De werkzaamheden voert IXAS zowel overdag uit als in de avond en nacht.

Afsluiting afrit 1 S113 Kromwijkdreef
Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, sluiten de bouwers afrit 1 S113 Kromwijkdreef af voor het verkeer. Ze doen dit van vrijdag 2 februari 10:00 uur tot zaterdag 3 februari 10:00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via afrit 2 S112 Gooiseweg. De route wordt aangegeven met gele borden.

Hinder
Het asfalteren, frezen, zagen van lussen en plaatsen van barriers kan zorgen voor geluidsoverlast in de omgeving. Om de overlast te beperken, heeft IXAS de afgelopen periode het geluidsscherm langs de afrit en op de brug gebouwd. Alle werkzaamheden vinden plaats achter dit geluidsscherm. Mogelijk ondervinden omwonenden ook hinder van de verlichting van de bouwplaats.

Gedetailleerde info op de website van RWS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *