Moderne dans voor senioren

Still Moving! Voor het derde jaar op rij organiseert Stichting Dance Connects door heel Amsterdam moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. Wie het leuk lijkt om via moderne dans zijn of haar creativiteit te uiten en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is op 1 februari welkom bij de Still Moving-danslessen in NoLimit.

Het zijn lessen vol dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

De moderne danslessen van Dance Connects worden wekelijks gegeven in de stadsdelen Centrum, Oost, West, Zuid en Zuidoost. Van 29 januari tot en met 2 februari vinden op elke locatie kennismakinglessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.
Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van 60 jaar en ouder in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. De stichting organiseert activiteiten die het mogelijk maken dat zo veel mogelijk mensen van alle sociale klassen, afkomst en leeftijden op een actieve manier met moderne dans bezig kunnen zijn. Deze activiteiten zijn gericht op participatie, sociale cohesie en welzijnsbevordering.

Gratis Kennismakingslessen stadsdeel Zuidoost. Voor de echte lessen  zijn strippenkaarten verkrijgbaar, voor tarieven zie de site. www.danceconnects.nl

Donderdag 1 februari – 10:00 – 11:30 uur
NoLIMIT
Geldershoofd 80
Amsterdam

De lessen lopen van week 5 t/m week 22 met uitzondering van de voorjaarsvakantie in week 9 en de meivakantie in week 17.

Voor alle andere locaties en data kijk je op www.danceconnects.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *