Koninginnesoep op Bijlmerplein

De spannende kinderopera ‘Koninginnesoep’, gaat over prinses Stefanie die verliefd wordt op de chef-kok van het kasteel. In het kader van het Junior Grachtenfestival is woensdag 20 augustus de kinderopera GRATIS te zien op het Bijlmerplein om 14.00 en 16.00 uur. Ook in andere stadsdelen wordt de opera opgevoerd.

Fotograaf: Ronald Knapp
Fotograaf: Ronald Knapp

Na afloop krijgen de kinderen van de kok een kleine traktatie. De muziek van Koninginnesoep bestaat uit een verzameling van aria’s en duetten uit opera’s van diverse componisten als Mozart, Verdi en Engelbert Humperdinck.

Hoe het verhaal verder gaat…
De vader van de prinses, de koning, wil dat zijn dochter gaat trouwen met Prins Knotsenstein. Deze prins uit het buurland valt bij de prinses absoluut niet in de smaak, zeker niet nu zij verliefd is geworden op die vrolijke man die vol overgave en passie doet waar hij goed in is: koken..

Het Junior Grachtenfestival wil (alle) kinderen van 0-12 jaar prikkelen om te luisteren, te kijken en muziek te voelen. Het Junior Grachtenfestival is speciaal voor kinderen en niet kinderachtig. Ouders zijn ook welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *