Kmiddencocreatie: een plein, 6 kavels en de toekomst van een buurt

hart

Als buurt gingen we 4 jaar geleden de straat op voor een plein, een goed hart en een leefbare buurt. Het K-midden cocreatie traject is een samenwerking tussen gemeente en de buurt om een transformatie van de Kbuurt te realiseren. Het borduurt voort op eerdere trajecten en heeft als motto:  Een plein, 6 kavels en de toekomst van de buurt.

Daarvoor is er een overeenkomst tussen Hart voor de Kbuurt en de gemeente om voor 1 juni 2021 een stedenbouwkundig plan op te leveren. Voor de buurt is belangrijk dat er ook een ontwikkelvisie voor de buurt wordt gemaakt om zo te gaan van slaapwijk naar een woon werk en leefwijk.

Uitleg traject

In Engels:

In TWI (Ghanees)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
3 november 2020 08:00

[…] Hart voor de Kbuurt voor een plein, 6 kavels en de toekomst van een buurt meer daarover op www.1104enzo.nl/kmiddencocreatie , Facebook /kmiddencocreatie en #kmiddencocreatie op social […]

Marina Barink
Marina Barink
8 november 2020 20:23

Is er ook een kaart digitaal beschikbaar van de K-buurt met de namen van de wijken erin die ik kan printen? Dan kan ik me een beeld vormen waar iemand woont als er gezegd wordt ‘ik woon in Kouwenoord” .