Info-avond Gaasperdammerweg

Op woensdag 11 september is er een informatieavond over de geplande werkzaamheden aan de Gaasperdammerweg. De avond is van 18.00 uur tot 22.00 uur (plenaire toelichting 19.30 uur) in het Planetarium Amsterdam, Kromwijkdreef 11. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Rijkswaterstaat legt op de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen (Gaasperdammerweg) extra rijstroken en een drie kilometer lange tunnel aan. Dit projectmaakt deel uit van de uitbreiding van het wegennet tussen Schiphol, Amsterdam en Almere. Voordat de verbreding van de A9 Gaasperdammerweg er komt, worden alle kabels en leidingen in de omgeving van de weg verlegd. Deze werkzaamheden starten begin 2014.

Helaas zijn er ook bomen die voor de kabel- en leidingwerkzaamheden moeten wijken. Deze worden wel in de omgeving opnieuw aangeplant. Op de website www.schiphol-amsterdam-almere.nl vindt u het laatste nieuws en nieuwsbrieven. U kunt zich hier ook gratis abonneren op een digitale nieuwsbrief. Hiermee blijft u op de hoogte van het laatste nieuws, de ontwikkelingen en de werkzaamheden. Op de website www.vanAnaarBeter.nl leest u informatie over wegwerkzaamheden aan rijkswegen, verkeershinder en voordelige reisalternatieven.

Meer info: Lammert Postma, 06 29597130, omgevingsmanager SAA A9 Gaasperdammerweg, Projectleider Subsidies Noord/Zuidlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *