Groepsapp ‘Samen Zuidoost’ opgericht rond coronavirus

Lieve mensen,

Het coronavirus leidt tot veel vragen en heeft gevolgen voor alle inwoners van Nederland. De realiteit is dat het virus onder ons is en voorlopig onder ons zal blijven. Premier Rutte geeft aan dat volgens deskundigen ‘veel mensen besmet zullen raken’ en een extreem moeilijke economische periode zal volgen.

Om bij te dragen aan het indammen van dit virus en de gevolgen hiervan hebben verschillende bewoners en organisaties uit stadsdeel Amsterdam Zuidoost besloten samen te werken. Via een officiële groepsapp zal meertalige informatie, advies en ondersteuning worden geboden aan alle bewoners en organisaties uit dit stadsdeel die dit nodig hebben. Blijf op de hoogte, praat mee en biedt of vraag hulp!

Meld je aan door een WhatsApp bericht te sturen naar het nummer: 06 – 27 51 48 48 (bellen is helaas niet mogelijk), via deze link: https://chat.whatsapp.com/KDNZleAtZq2E7SpUmkfsLo of scan de QR-code.

Grote opgaven moeten we samen oppakken. Laten we op elkaar letten in deze moeilijke periode en klaarstaan om te helpen waar dat kan. Deel dit bericht met zoveel mogelijke mensen zodat we samen het verschil kunnen maken.

 

https://www.facebook.com/kzschuschen/posts/3409347265763464

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *