Tijdelijke test- en vaccinatielocatie GGD in de Kbuurt

Momenteel wordt er een test- en vaccinatielocatie van de GGD gebouwd tussen de flat Kouwenoord en Laag Koningshoef. De locatie gaat op 24 maart open en is tijdelijk. Mensen kunnen zich hier gratis laten testen of vaccineren. Ze hoeven alleen een identiteitsbewijs mee te nemen. Als iemand geen ID heeft, kan een gezondheidsverklaring ingevuld worden. De locatie zou in de plaats zijn van die op het Anton de Komplein, bedoeld om (nog) dichter bij buurten te zijn waar de vaccinatiegraad laag is.

De locatie wordt aangesloten op een aggregaat, maar een stroomaansluiting is aangevraagd. Er worden extra parkeerplekken aangelegd. De struiken die ooit zijn aangelegd door bewoners van Kleiburg, zijn gerooid. De testlocatie is straks open van 8 uur tot 15 uur, het vaccinatiedeel van 9 uur tot 16 uur.

Vragen over de werkzaamheden: Loveland, 06 82 17 49 61; andere vragen: mw Pauline Koeneman pauline.koeneman@amsterdam.nl

Foto: rechts de flat Kouwenoord, vooraan jongerenwoningen Say Haey, witte plek: de GG_-locatie.

2 reacties op “Tijdelijke test- en vaccinatielocatie GGD in de Kbuurt”

  1. Is het ook bekend tot wanneer dat lelijke witte gedrocht daar blijft staan? Moet er niet aan denken dat je hier maanden tegenaan zit te kijken. Wie verzint zoiets? waarom is de locatie bij Bijlmer zwembad niet genoeg?

    Mensen zitten hier helemaal niet te wachten op deze onzin, investeer dat geld liever in veiligheid. Paar honderd meter verder struikel je over de junks en dealers

  2. Vreemd, je kan je in de K zone op veel locaties laten testen en als jij je ziek voelt moet je daar met koorts toch echt niet naar toe gaan. Dus wat is van deze lokatie op dit moment de meerwaarde boven het Anton de Kom plein? Verder is er veel groen en speelruimte verdwenen en zegt de gemeente dat ze na gebruik ook het weer netjes oplevert. Komen dan de stuiken en bloemen weer terug? Je zal er maar op uitkijken of tegen aan kijken.

    Goede communicatie vanuit de gemeente, top!! Hoe negeer ik de bewoners die daar wonen, zal de gemeente wel gedacht hebben of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *