Even Zakelijk creatief ondernemen

Op 28 juli vindt de eerste Even Zakelijk plaats in de Heesterveld Creative Community in Amsterdam zuidoost. Even Zakelijk is een educatief traject voor kunstenaars, artiesten en cultureel ondernemers. Het programma bestaat uit 5 evenementen en thema´s. Deelnemers krijgen informatie, nieuwe tools, speed-dates, coaching, passende muziek en ontmoeten natuurlijk andere kunstenaars/ondernemers die net zo gepassioneerd zijn als zijzelf.

De entree is 5 euro per keer en de 15 meest enthousiaste deelnemers worden geselecteerd voor Face2Face. F2F is een vervolgtraject waarin deze culturele ondernemers individueel worden gecoacht in hun onderneming door professionele coaches.

Even zakelijkProgramma
28 juli – Social media/PR
11 augustus – Administratie, boekhouding en agenda
25 augustus – Belasting en juridisch
29 september – Productvorming en acquisitie
27 oktober – Profileren en doorgroeien

Even Zakelijk en Face2Face zijn initiatieven vanuit de Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuidoost en worden mede mogelijk gemaakt door Ymere en PoetryPusher op de Heesterveld Creative Community.

Stadsdeel Zuidoost investeert sinds 2012 in maatschappelijke participatie. Of het nu om werk, onderwijs, sport, veiligheid of cultuur gaat; het biedt kansen voor de toekomst. Het doel is om meer bewoners uit Amsterdam Zuidoost een actieve rol te laten spelen in de samenleving.

Even Zakelijk op Facebook.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *