Energie-advies inclusief producten

!WOON geeft gratis bespaaradvies op energiegebied en komt daarvoor graag bij de bewoners langs. Een advies opvolgen kan al snel een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. De coach kijkt met u naar het energieverbruik in de woning. U krijgt advies, een bespaarrapport en kunt kiezen uit handige bespaarproducten zoals radiatorfolie, tochtband, een waterbesparende douchekop of ledlampen.

Bij een huisbezoek krijgen bewoners bespaarproducten ter waarde van € 15 (inkoopsprijs) cadeau. Voor dat bedrag krijg je 1 douchekop en 1 ledlamp. Maar er zijn ook nog andere producten waar uitgekozen kan worden.

Dit aanbod geldt voor alle Amsterdammers. Het maakt niet uit of u huurt of eigenaar bent. Energie besparen kan in bijna elke woning, oud of nieuw. Energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door !WOON.

U kunt zich hier aanmelden voor een bezoek van de energiecoach.

4 reacties op “Energie-advies inclusief producten”

  1. Ik kom binnenkort in de Kantershof te wonen. De woning heeft enkel glas. Weten jullie of bij de gebruikte kozijnen eenvoudig dubbel glas te realiseren is of moet ik de kozijnen dan vervangen?

  2. Dag Yolanda, bedoel je dat je in een huis in Kantershof komt te wonen met enkel glas? Dat zou vreemd zijn want in 1996 zijn alle woningen gerenoveerd, zijn er kunststof kozijnen gekomen met dubbel glas. Welk nr heeft je huis? Laat anders een mailadres of telnr achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *