Vitaaldans in de Bonte Kraai

In buurthuis Bonte Kraai geeft Marianna Knibbeler elke maandagavond met veel plezier Vitaaldans. Het zou leuk zijn als er ook  Kantershoffers mee willen doen. Vitaaldans geeft vitaliteit, levenslust, diepe ontspanning en verbondenheid met elkaar. Het is een vreugdevolle manier om verschillende soorten muziek bewegend te ervaren.

Bewegen op muziek geeft gezondheid en kan allerlei klachten voorkomen. Het is een makkelijke manier om je fit te blijven voelen. Het is mijn ervaring dat lichte klachten kunnen genezen en door één keer per week te dansen kan je de dokter buiten de deur houden. Bij iedere dans geeft Marianne een lichte structuur aan en verder beweegt ieder op zijn eigen manier en tempo naar gelang zijn energie of stemming van dat moment. Je danst alleen, samen met een ander of in de groep. De muziek is verrassend afwisselend, zoals jazz, pop, Zuid-Amerikaans, Afrikaans, klassiek enz. Het uur wordt zo opgebouwd: dat er een actief en langzaam gedeelte is. Deze afwisseling geeft ook de vitaliteit. Tot slot: vreugde en plezier staan voorop. Maar je kunt ook op andere vlakken geraakt worden, zoals in het spirituele, liefde en verbondenheid met elkaar.

Entreekosten € 2,50 per les. Kleding: liefst loszittende laagjeskleding, blootsvoets of op dansschoentjes.

Informatie en contact
Voor aanmeldingen en informatie kunt u contact opnemen met Marianna Knibbeler, telefoon 020 699 69 07, email: marianneknibbeler@hotmail.com of loop op maandagavond even langs om 17.30 uur en doe direct een keertje mee.

In 2019 start het op 14 januari. Zie voor meer info www.buurthuizenzuidoost.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *