‘Jouw huis van morgen busje’- in gebruik genomen

Op maandag 5 januari werd de sleutel overhandigd van een busje genaamd ‘Jouw huis van morgen’ aan het Anton de Komplein bij het stadsdeelkantoor Zuidoost.

Jouw huis van morgen is een mobiel loket in de vorm van twee Amsterdamse gebouwen. In die gebouwen bevinden zich allerlei kamers, zoals een keuken, een woonkamer en een slaapkamer. In iedere kamer is iets te beleven en te leren. Zo komen bezoekers meer te weten over het verbeteren van hun woning en hoe ze daarmee energie en geld kunnen besparen. Er zijn isolatiematerialen te zien én te voelen. Er is te zien hoe je de cv-ketel zuiniger kunt gebruiken of advies te krijgen over inkoopacties voor warmtepompen. Bij het loket staan in veel gevallen mensen van de gemeente en adviseurs die kunnen informeren over energiebesparing, woningisolatie en het installeren van bijvoorbeeld aardgasvrije oplossingen

Haal ‘Jouw huis van morgen’ naar uw buurt

Met haar herkenbare uiterlijk is Jouw huis van morgen een trekpleister op (buurt)festivals, markten en bijeenkomsten. Jouw huis van morgen staat vanaf maart 2024 op verschillende plekken in Amsterdam. Daarnaast kan Jouw huis van morgen ook uw buurt of initiatief bezoeken. Wilt u dat Jouw huis van morgen bij u langskomt?

U kunt een aanvraag doen bij Tertium. Zij zorgen voor de programmering van Jouw huis van morgen.

https://form.typeform.com/to/WA4qd7DF?typeform-source=www.amsterdam.nl

https://www.amsterdam.nl/wonen-leefomgeving/duurzaam-amsterdam/jouw-huis-morgen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *