Doe mee aan Gaasperplas Run

Elk kwartaal organiseert Atletiek Vereniging Feniks een loop door het fraaie park rond de Gaasperplas. Jong en oud kunnen aan deze sportieve en gezellige run meedoen. Meedoen is zelfs gratis voor kinderen tot 16 jaar en leden van AV Feniks.

Foto: Zuidoost PartnersPersoonlijk records worden beloond. De afstanden waaruit je kunt kiezen zijn: 1, 2, 5 of 10 km. De laatste afstand gaat rond de Gaasperplas.
De tijden worden nauwkeurig genoteerd en bewaard. Doe je de volgende keer ook mee en verbeter je je eigen tijd? Dan krijgen kinderen een mooie medaille. Deelnemers aan de 5 en 10 km kunnen eind van het jaar een diploma van de Feniks-website downloaden met de door hen behaalde resultaten op de Gaasperplas Runs van 2012. Ook de routes kun je op die site bekijken.

Iedereen vanaf 6 jaar mag meedoen. Kosten voor niet-leden bedragen 3,50 euro (wel vooraf via de website inschrijven en vooraf betalen). Op de dag zelf betaal je 5 euro. Het hardloopevenement is gratis voor kinderen tot 16 jaar en leden van AV Feniks.

Locatie: Atletiekbaan Bijlmersportpark.

Feniks  en ZuidoostPartners starten in maart met het ZO! Sportief Runners Team dat gaat trainen voor de Dam tot Damloop 2012.
Vanaf 10 maart beginnen de trainingen.  Meer info vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *