Dance festival aan de Gaasperplas

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei vindt het dance festival Amsterdam Open Air The Weekender plaats aan de Gaasperplas in Amsterdam Zuidoost.  Tijdens Amsterdam Open Air kan je het festival twee dagen te bezoeken. In de nieuwe opzet wordt twee keer zoveel muziek geprogrammeerd. Meer acts, meer stijlen, en ook meer ruimte om muzikaal talent een kans te geven.

De locatie, het landschap van recreatiegebied Gaasperpark, leent zich uitstekend voor het festival. Door de mix van bomen, heuvels en het frisse water is het festival nooit overdonderend, en steeds verrassend.

Amsterdam Open Air is makkelijk te bereiken via metrolijn 53.

Kaarten zijn te koop via de website of bij één van de Primera verkooppunten.  prijzen vanaf  €37,50. Combitickets met verblijf op de nabijgelegen Gaaspercamping zijn mogelijk.  De camping is open van vrijdag 25 mei 12.00 tot maandag 28 mei 12.00.

Meer weten? Bekijk de agenda.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
19 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sri
sri
30 april 2012 10:13

Hoi Tim en Claudia,We wensen julile een hele mooie reis naar Java en Bali. En we gaan julile zeker volgen op deze site. Ziet er weer mooi uit.We hopen weer veel verhalen te kunnen lezen en mooie foto’s te zien.Heel veel plezier, dikke kus Pap en Mam

marc
marc
26 mei 2012 17:08

Hoi allemaal ik woon hemelsbreed 1km van Gaasperplas maar met de wind mee hoor je een hoop gebons!! Wel lastig want ik draai nachtdienst en kan moeilijk slapen!! Dus ik wil een schade vergoeding en direct stoppen met die onzin!!!

Vincent
Vincent
Antwoord aan  marc
27 mei 2012 13:13

Helemaal mee eens. Ik ben voor leven en laten leven maar een beetje minder decibels zou wel prettig zijn. Dit doe je je buren niet aan. Wat staat er in de vergunning?

Jack Voogt
Jack Voogt
26 mei 2012 20:16

Zaterdag de 26e om kwart over tien ’s avonds. Aan de huiskamerzijde is het kadoing, kadoing, kadoing en de aluminium kozijnen van de ramen en deur aan balconzijde trillen lekker mee. TV Kijken vereist concentratie en volumeverhoging. Maar aan de slaapkamerzijde staat het raam open en hoor ik alleen de… Lees verder »

Misha Rikkers
Misha Rikkers
26 mei 2012 23:54

Ook ik heb nachtdienst en woon 2 minuten lopen van de plas maar heb nergens last van gehad. Soort bijengezoem op de achtergrond, heel gezellig. Heb lekker geslapen, hoor.
Hoop, dat jullie veel plezier hebben en ons mooie park brandschoon achterlaten…

Veel fun nog!

René
René
27 mei 2012 18:01

Achterin Reigersbos de hele dag niet in mijn tuintje kunnen zitten, niet kunnen barbequeen, ik kan verdorie niet eens normaal een film kijken door die geluidsoverlast! Het is van de zotte dat er zoveel decibels losgelaten wordt op zo’n vredige zondag waar mensen liever in hun tuintje genieten van de… Lees verder »

Tina
Tina
27 mei 2012 18:30

Ik woon ook op paar minuten en moet zeggen behoorlijk kabaal hoor, die bas dreunt aardig door. Terwijl ik zelf ook best van een feestje houdt, als je ernaast woont en je kindje kan al twwe avonden niet slapen is het een ander verhaal. Voor 1 dagje per jaar valt… Lees verder »

Trinus
Trinus
27 mei 2012 19:13

Het is inderdaad ongeloofelijk hard, ben uit arren moede een stuk gaan fietsen, het was tot buiten Abcoude hoorbaar. Alleen al uit oogpunt van volksgezondheid zou hier actie op kunnen worden ondernomen, permanente gehoorbeschadiging van feestgangers is hier niet ondenkbaar. Ben zelf muzikant en wel wat gewend maar dit is… Lees verder »

Trinus
Trinus
27 mei 2012 19:13

Het is inderdaad ongeloofelijk hard, ben uit arren moede een stuk gaan fietsen, het was tot buiten Abcoude hoorbaar. Alleen al uit oogpunt van volksgezondheid zou hier actie op kunnen worden ondernomen, permanente gehoorbeschadiging van feestgangers is hier niet ondenkbaar. Ben zelf muzikant en wel wat gewend maar dit is… Lees verder »

hanny
hanny
28 mei 2012 05:50

ben blij dat het over is zit zelf op de camping 100 meter bij de party vandaan eerste dag was het ergst toen stond mijn kachel te trillen en vielen de schilderijen bijna van de muur,politie gebeld die konden niks doen werd mij verteld maar noteerde wel gegevens en zouden… Lees verder »

Anne
Anne
28 mei 2012 12:41

Of je het hoort ligt voor een groot deel aan de windrichting. Eerste dag veel dreun waargenomen in Bijlmerpark en in mindere mate in mijn eigen woning bij Ganzenhoef. Buiten geluid raar dat je in het parkseizoen het park onbeschikbaar maakt voor de bewoners voor 2 weken. Dit is de… Lees verder »

mouna pegurier
mouna pegurier
29 mei 2012 06:14

In Gein1 was 2 dagen enorme geluid overlast van Amsterdam Open Air. Wat een terror weekend. Dit zou echt verboden moeten worden!.

Betty
Betty
30 mei 2012 10:09

Wat een vreselijke geluidsoverlast vanwege die Amsterdam Open Air. Na 2 dagen gedreun had ik echt koppijn. Voor zo’n festival zou een andere lokatie moeten worden gezocht, ver van een woonwijk.

Maartje
Maartje
31 mei 2012 21:35

Ow wat een aanstellerij allemaal zeg. Oordoppen zijn 1 euro bij de Etos. Bovendien was iedereen uit de buurt (tot en met Driemond aan toe) uitgenodigd op de bijenkomst maar volgens mij was niemand van jullie daarbij. Ik draai ook nachtdiensten, dagdiensten, ochtenddiensten en avonddiensten. En agh die 2 dagen… Lees verder »

Laurens
Laurens
25 juni 2012 14:29

Helemaal eens met Maartje! Leven en laten leven mensen, niet zo snel zo makkelijk zeuren, voordat je het weet begint iemand te zeuren over iets wat voor jou zelf nou juist het leven de moeite waard maakt. En zeker in een, van diversiteit bolstaand Zuidoost zouden we ruimte voor elkaar… Lees verder »

Harry
Harry
Antwoord aan  Laurens
14 augustus 2012 02:40

Gisteravond ben je zeker niet aan rennen toegekomen Laurens? of loop je zo hard dat je die bende niet meer ziet? wie ruimt al die troep zoals linten in de bomen allemaal op? Heb geprobeerd het positief te benaderen; moeilijk! Waarom houden we dit soort evenementen niet in het Bijlmerpark… Lees verder »

jobie
jobie
9 juni 2013 18:37

Hallo

ik vind het totaal geen probleen een weekend muziek te horen, is toch juist leuk, en zijn we niet allemaal jong geweest? ik word altijd een beetje moe van zuur pruimen die altijd maar wat te klagen hebben, en wat is nou 1 weekend per jaar?
een gaasperplas bewoner!!

Merel
Merel
9 juni 2013 18:45

Jong of niet jong! De hele natuur is daar helemaal naar de klote broedvogels enz!! Ga lekker op een eiland met die festivals. Dan die gevallen met alcohol/pillen nog meer ziekenkosten/kotsen.
Moet zelf een koptelefoon op kan me eigen gedachte niet meer horen!!! Weg der mee!!!!