Diemer Festijn begint weer

Van dinsdag 5 t/m zaterdag 9 september 2017 is er weer het Diemer Festijn in Diemen. Het is niet alleen kermis en een feesttent met optredens van artiesten uit verschillende categorieën. Het Diemer Festijn is ook ontmoeten, ontmoeten van nieuwe mensen en het ontmoeten van oude buurtgenoten, collega’s en vrienden die je ieder jaar tegen komt op je ‘eigen’ plek bij, in of rond de feesttent.

Tijdens het Diemer Festijn wordt aan iedereen gedacht, van een lampionoptocht voor de allerkleinste, tot aan de seniorenmiddag voor de mensen met de meeste levenservaringen in ons midden. Dit gecombineerd met avonden waar voor iedereen wel plezier te beleven valt met artiesten van alle categorieën. De een is bekend in heel Nederland en de ander is de publiekslieveling in Amsterdam. Gezamenlijk maakt dat het Diemer Festijn al jaren lang tot een groot succes. Het Diemer Festijn is zo een begrip, dat je je pas Diemenaar mag noemen als je het Diemer Festijn hebt overleefd.

Iedereen is van harte welkom op het feestterrein aan de Ouddiemerlaan, tussen het winkelcentrum Diemerplein en het gemeentehuis in. Kijk HIER voor het programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *