Kringloopwinkel Rataplan Diemen is verhuisd

De kringloopwinkel Rataplan in Diemen is verhuisd van Weesperstraat 118 naar Weesperstraat 140. Dat is dichter bij Zuidoost. De winkel heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen. RataPlan Diemen is namelijk vanaf september 2017 een RataPlan 2.0.

Sinds de start van RataPlan Diemen in 2012 hebben al veel mensen de weg naar de kringloopwinkel gevonden. Vooral om te zoeken naar leuke spulletjes, meubilair, witgoed en kleding. Er is er een  groeiend aantal mensen dat ook hun overbodig geworden spullen bij de winkel komt brengen of gratis laat ophalen. Het huidige pand bleek al snel te klein voor het aanbod en dat heeft tot de keuze geleid om naar een ander pand te verhuizen. Doordat de kringloopwinkel op de huidige plek zo goed gevonden wordt, is er besloten om in dezelfde straat te blijven.

In Diemen is naast een uitgebreide kledingcollectie ook een boekenhoek en een afdeling met spelletjes en speelgoed. In de kelder vindt u een rijke sortering aan meubelen, elektrische apparaten, lampen, serviesgoed en tal van snuisterijen. Elke dag weer nieuwe spullen, ook vaak retro. Dat maakt het snuffelen bij kringloopwinkel RataPlan zo gezellig en verrassend. Bij het nieuwe pand is er nog meer parkeergelegenheid. Ook is het beter toegankelijk.

Eten & drinken
In het nieuwe pand kunnen bezoekers, naast koffie en thee, ook heerlijk belegde broodjes verkrijgen. Tevens is er frisdrank te bestellen en lekkers vindt u bij de kassa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *