Als uw portemonnaie pijn doet

‘Let’s Talk Finances’ is een informatiemarkt waar bewoners uit Amsterdam Zuidoost inzicht en ondersteuning kunnen krijgen in hun financiële positie en mogelijkheden. Stadsdeel Zuidoost organiseert op zaterdag 24 januari 2015 deze gratis informatiemarkt in het SouthEast gebouw. Deelnemende partijen zijn onder andere Consuwijzer, Gemeente Amsterdam, de ING, MaDi, pro deo advocaten, Kansrijk Zuidoost en Anti Incasso.

southeastfinancesOp de informatiemarkt krijgt u uitgebreid juridisch advies, informatie over huren, financiën, toeslagen, belasting en schuldhulpverlening.
Voor jongeren zijn klantmanagers van de gemeente Amsterdam, afdeling werk & re-integratie aanwezig zijn om te adviseren over werk, inkomen en scholing.
Neem onduidelijke brieven mee over wonen, financiën, werk en inkomen en krijg daar antwoord op (uw vragen).

Workshops
Een workshop bijvoorbeeld speciaal voor startende ondernemers, aangeboden door Skills for Business. Infinity Ventures neemt een workshop budgetteren voor zijn rekening. er is een vrouwen empowerment door socratisch.nl en de workshop ‘Juridisch sterk’ wordt aangeboden door Anti Incasso en legt uit hoe om te gaan met incassogeschillen.
Doel van deze workshops is meer financieel zelfredzaam en zelfstandiger te worden.

Verder is er live entertainment aanwezig, u kunt gebruikt maken van een gratis make over, hair- en nailstyling laten doen en nog veel meer​. Er is een kinderhoek ingericht waar van alles te doen is.

Wanneer en waar?
Zaterdag 24 januari 2015
South East gebouw, (Bijlmerdreef 1289, 1103 TV)
Van 14:00 – 18:00 uur
Toegang gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *