Aandacht voor urban sporten tijdens evenement K-zone Sports

Op zaterdag 29 september organiseerde K-zone Sports op de sportvelden bij Kraaiennest een sportevenement. In samenwerking met K-zone vroegen lokale skaters aandacht voor hun initiatief voor de aanleg van een urban sport faciliteit bij Kraaiennest. Ze hadden veel geluk met het mooie weer en veel jongeren hebben daardoor actief deel kunnen nemen aan de sportactiviteiten.

De mini-ramp viel zeker in de smaak. Er werden die dag skateboard workshops en demonstaties gegeven en er was natuurlijk ook ruimte om vrij te skaten. Kinderen en jongvolwassenen kwamen een kijken nemen en of hun skills laten zien. Er werd dan ook keihard geskate door lokale jeugd! Op het eind was er een wedstrijd en het publiek was jury. Lokale skate talent Chis ging met de prijs naar huis, een skateboard, beschikbaar gesteld door skatemates.nl.

Het was ook een uitgelezen kans om geluiden uit de buurt op te vangen. Veel mensen reageerde positief op een plek waar jongeren kunnen samenkomen en kunnen sporten als onderdeel van het nieuw in te richten K-midden plein. Het was een zeer geslaagde dag en hopelijk kunnen de sportvelden op termijn worden uitgebreid met een plek voor urban sporten, een zo genaamde Urban Sport Zone!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *