Jongerencentrum K-buurt heropend en heet nu 4-ever

Jongerencentrum  K-buurt  is op donderdag 16 maart met een feestelijke dag heropend.  Het paarse centrum onder de metrobaan kreeg dan ook een andere naam.  Het heet nu ”4-ever”.

Er waren diverse activiteiten, zoals schminken, crea bea, een dj treedt op etc.  En natuurlijk is er een hapje en een drankje! Ook buurtplatform Hart voor de K-buurt was met een stand aanwezig die bemenst  werd door jongeren van de K-buurt die zich inzetten voor hun buurt.

Het jongerencentrum is een langgekoesterde wens van bewoners van de K-buurt, vooral van de jongeren, maar wisten dit nooit gerealiseerd te krijgen. In 2018 pakte Hart voor de K-buurt het anders aan. Jongeren van de buurt werd gevraagd zelf een video te maken. Voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen 2018 organiseerde Hart voor de K-buurt een verKiezingsdebat. Met daarin de belangrijke wensen van de buurt. Zo kwam ook het jongerencentrum aan bod. Politici werd gevraagd zich uit te spreken door letterlijk een kant te kiezen. Alle partijen van de huidige bestuurscoalitie kozen ‘’Ja, dat gaan we doen’’. zie ook https://1104enzo.nl/politici-doen-wat-ze-beloven-bouw-jongerencentrum-k-buurt-begonnen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *