ZZP Café Hartje Bijlmer over waarde

De vierde dinsdag van mei is de volgende editie van zzp-cafe Hartje Bijlmer: dinsdag 22 mei van 11:00 – 13:00 uur, in vh De Nachtegaal, bijdrage 3 euro. Grubbehoeve 38. De deur is open vanaf 10:45 uur.

WAARDE: EEN RODE DRAAD IN ONDERNEMEN
De rode draad in de zzp-cafe’s van Hartje Bijlmer sinds september was waarde. Ondernemers uit onze buurt  spraken over verschillende aspecten ervan: als ondernemer (Elisabeth) vanuit jouw superkracht (Brian) herkenbaar visualiseren (Agnes) en zonder belemmeringen (Henna), de (sociale) waardepropositie (Ria) helder presenteren (Sabina). Boeiende invalshoeken om naar jouw waarde als ondernemer te kijken.

WAARDEVOLLE INTERACTIE
Met de zomer als nadenkperiode voor je bedrijf in zicht willen we het seizoen afsluiten met een inspirerend café met creatieve interactie rondom dit thema. Jouw meerwaarde als ondernemer, van je bedrijf en van jouw netwerk. Hoe ontwikkel je die waardes verder? Doe je dit alleen of samen met anderen? We gaan ermee de slag. Kom langs en ga verrijkt met ideeën en nieuwe contacten de zomer tegemoet!

WERKLUNCH
De gratis lunch met verse en gezonde ingrediënten wordt wederom aangeboden door Albert Heijn Ganzenpoort. Natuurlijk is er weer volop gelegenheid om beter kennis te maken met ondernemers uit jouw buurt.

Ken je mensen die geïnteresseerd zijn? Nodig hen uit door dit bericht door te sturen of te delen op facebook. Heb je vragen, mail ons op hartjebijlmer@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *