Zuidoost Kliniek in de prijzen?

AMSTERDAMMER VAN HET JAAR 2015? Worden het Emmy van Woerden & Eva Robertson?
Deze oprichters van de Zuidoost Kliniek, zijn genomineerd voor deze prijs. Draag je Amsterdam Zuidoost een warm hart toe stem dan hier op dit frAAAie initiatief.

Op de website van AT5 zie je alle overige kandidaten. De winnaar(s) van de verkiezing wordt op zondag 17 januari bekendgemaakt. Samen met Het Parool presenteert de Stadsschouwburg Amsterdam de Amsterdammer van het Jaar.

Over de genomineerden:
Patiëntvriendelijkheid. Daar draait het om in de Zuidoost Kliniek. De Kliniek is in 2008 in het leven geroepen door gynaecologen Emmy van Woerden en Eva Robertson. Er is geen wachtlijst, je hebt een vaste behandelaar en duidelijkheid staat voorop. Emmy en Eva willen dusdanige zorg verlenen zodat patiënten regie houden over hun behandeling. De gynaecologen noemen Zuidoost een echt ‘vrouwenstadsdeel’ en in buurthuizen geven ze regelmatig voorlichting over bijvoorbeeld anticonceptie.

Bron: At5

adammer_vh_jaar2015logo

 

Eén reactie op “Zuidoost Kliniek in de prijzen?”

  1. Ik hoop niet dat zij winnen. Ik ben ooit onder behandeling geweest bij hen en ben zo onbeschoft behandeld. Ongehoord. Ik zat naast een koppel wat ook kwaad was weggelopen door hoe ermet hen werd omgegaan. Neerbuigend en onprettig, met name Diana is onprettig in de omgang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *